Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu les carns i la cansalada amb l’ou, el pa remullat amb la llet, l’all i julivert picat, sal i pebre. Formeu les mandonguilles amb les mans untades amb oli i fregiu-les en oli calent abundant. Retireu-les i escorreu-les sobre paper absorbent.
  2. En una cassola de fang sofregiu els bolets ben nets amb una mica d’oli, fins que perdin l’aigua. Retireu-los i reserveu-los.
  3. En el mateix oli sofregiu la ceba ben picada fins que estigui cuita, afegiu-hi el conyac i deixeu que evapori l’alcohol. Seguidament, poseu-hi el tomàquet ratllat i coeu-lo fins que tingui textura de melmelada.
  4. Afegiu-hi els bolets, cobriu-ho amb el brou o aigua i coeu-ho a foc baix uns 15 min.
  5. Poseu-hi les mandonguilles i coeu-les 10 min.
  6. Mentrestant, feu la picada al morter amb l’all, les avellanes, les ametlles, els carquinyolis i la xocolata. 
  7. Afegiu-la deixatada amb una mica de la salsa els últims 5 min de cocció.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: