Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per a la salsa de tomàquet: amb un ganivet petit i esmolat, feu una creu a la base dels tomàquets. Demaneu a un adult que us ajudi a escaldar-los en aigua bullent 1 min. Retireu-los i refresqueu-los amb aigua freda. Peleu-los, talleu-los i poseu-los en una olla alta (perquè no esquitxin). Afegiu-hi els grans d’all tallats, un bon raig d’oli, un polsim de sucre, orenga, sal i pebre. Feu-ho coure 30 min, a foc lent, amb l’olla tapada. Tritureu-ho i, si la salsa ha quedat molt líquida, deixeu-la coure una mica més.
  2. Amb les mans, esqueixeu el bacallà, que ja tindreu dessalat.
  3. Barregeu el bacallà amb la molla de pa, l’ou batut, el julivert i l’all picat. Pasteu-ho fins que es formi una massa homogènia.  
  4. Feu les mandonguilles amb l’ajut d’una cullera de fusta o enfarinant-nos les mans, perquè no se’ns enganxin.
  5. Arrebosseu les mandonguilles amb farina i demaneu ajuda per fregir-les, per tandes, en oli calent. Quan s’enrosseixin, poseu-les sobre paper absorbent.
  6. Només queda servir les mandonguilles acompanyades de la salsa de tomàquet calenta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: