Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb l’oli ben calent salteu els calamars uns minuts. Retireu-los.
  2. Trinxeu els calamars amb la carn de porc. Pasteu la carn de porc, el calamar, l’ou, el pa remullat, un gra d’all picat i la meitat del julivert, afegint-hi la sal. Un cop ben lligat, feu les boletes o mandonguilles. Passeu-les per farina i fregiu-les amb l’oli sobrant del calamar, tot daurant-les. Traieu-les i reserveu-les a part.
  3. A la mateixa cassola, fregiu la ceba ben picada fins que estigui ben cuita i transparent. Afegiu-hi la picada que haureu fet amb dos grans d’all, la branca de julivert, les ametlles, les avellanes, els pinyons i les galetes. Salteu-la uns minuts, incorporeu-hi un raig de brandi i deixeu-ho tot al foc un moment. Aboqueu-hi un parell de cassons d’aigua calenta, les mandonguilles i els pinyons. Tapeu la cassola i deixeu-la fent xup-xup a foc lent durant 20 min. Podeu anar-hi afegint aigua si en manca.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: