Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu la papada i deixeu-la macerar durant 1 h en una barreja de 1/2 kg de sucre, 1 kg de sal i 250 g de pebre vermell. Transcorregut aquest temps, introduïu la papada en una bossa al buit amb la mantega i els 100 ml de brou de vedella.
  2. Enforneu-ho al vapor durant 4 h a 82 ºC amb el 100% d’humitat. Traieu-ho del forn i introduïu-ho en una galleda amb gel per refredar-ho ràpidament.
  3. Per confitar la papada, poseu-la en oli calent i deixeu-la a foc lent durant 1 h.
  4. Mentre es cou la papada, reduïu el brou de vedella restant fins que obtingueu una salsa densa, neta i brillant.
  5. A l’hora de servir-la, salteu els rossinyols nets en una paella amb un raig d’oli. Marqueu les vieires i el pop en una paella amb un raig d’oli i un polsim de sal, fins que comencin a daurar-se. Serviu la pota del pop, talleu la papada a quadrats i la marqueu en una paella calenta, la tombeu per cada costat fins que quedi cruixent. Serviu-la sobre el pop i acompanyeu-la amb les vieires i els rossinyols saltats. Salseu-ho amb el brou de vedella reduït i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: