Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola amb un raig d’oli d’oliva, ofegueu la ceba amb el pebrot verd, tallats, l’all laminat i el bitxo.
  2. Quan la verdura s’estovi, afegiu-hi la patata trossejada, la nyora, la farina, el pebre vermell i la salsa de tomàquet fregit. Barregeu-ho bé i cobriu-ho amb aigua; deixeu-ho coure 25 min, fins que la patata sigui tendra, i afegiu-hi el bonítol trossejat.
  3. Deixeu-ho coure 5 min i afegiu-hi un bon grapat de julivert picat, corregiu-ne el punt de sal i pebre negre i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: