Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Separeu els rovells de les clares.
  2. Poseu la papallona a les fulles, aboqueu al got les clares i la sal i programeu 6 min a velocitat 4. Traieu-ho del vas i reserveu-ho.
  3. Poseu en el got la xocolata i programeu 20 s a velocitat 8.
  4. Afegiu-hi la mantega, el sucre, els rovells i el whisky i programeu 4 min, 50º, velocitat 4.
  5. Incorporeu aquesta barreja a les clares reservades i emboliqueu-ho delicadament amb l'espàtula.
  6. Cobriu un motlle amb film transparent i aboqueu-hi la barreja. Alliseu la superfície i poseu-lo al congelador durant 2 h com a mínim.
  7. Traieu-ho del congelador 30 min abans de servir i empolseu-ho amb el cacau en pols.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: