Preparació
- Poseu la farina i la sal en un bol i barregeu-los. Amb el puny, feu-hi un forat al mig. Poseu l’oli d’oliva dins del forat i barregeu-ho.
- Aneu afegint-hi l’aigua gradualment, a temperatura ambient, mentre ho pasteu amb les mans.
- Pasteu-ho 5-7 min (el temps depèn de la mida de la massa, com més grandària, més temps). La massa estarà a punt quan tots els ingredients s’hagin integrat els uns amb els altres i la textura sigui completament homogènia i llisa.
- Cobriu la massa amb un film i deixeu-la descansar 15-20 min. És important que no tingui contacte amb l’aire, d’aquesta manera evitareu que s’assequi.
- Amb un corró, estireu la massa fins a aconseguir un gruix d'1,5 a 2 mm.
- Agafeu un cèrcol d’acer inoxidable de 12-14 cm de diàmetre i feu pressió sobre la massa. D’aquesta manera, tindreu una circumferència de massa per poder-hi col·locar el farciment.