Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la farina i la sal en un bol i barregeu-los. Amb el puny, feu-hi un forat al mig. Poseu l’oli d’oliva dins del forat i barregeu-ho.
  2. Aneu afegint-hi l’aigua gradualment, a temperatura ambient, mentre ho pasteu amb les mans.
  3. Pasteu-ho 5-7 min (el temps depèn de la mida de la massa, com més grandària, més temps). La massa estarà a punt quan tots els ingredients s’hagin integrat els uns amb els altres i la textura sigui completament homogènia i llisa.
  4. Cobriu la massa amb un film i deixeu-la descansar 15-20 min. És important que no tingui contacte amb l’aire, d’aquesta manera evitareu que s’assequi.
  5. Amb un corró, estireu la massa fins a aconseguir un gruix d'1,5 a 2 mm.
  6. Agafeu un cèrcol d’acer inoxidable de 12-14 cm de diàmetre i feu pressió sobre la massa. D’aquesta manera, tindreu una circumferència de massa per poder-hi col·locar el farciment.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: