Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu els xampinyons, traieu-ne el peu i ruixeu-los amb llimona. Poseu-los en una safata i enforneu-los 7 min pintats amb oli d’oliva.
  2. Netegeu els rovellons, trossegeu-los i salteu-los en una paella, amb unes gotes d’oli d’oliva.
  3. Salteu la ceba tendra, tallada molt petita. Quan estigui just daurada, afegiu-hi el búrgul i remeneu-ho uns minuts.
  4. Ompliu els xampinyons amb búrgul i poseu-hi els rovellons per sobre. Afegiu-hi unes tires fines de cibulet o de les fulles verdes de la ceba tendra. Salpebreu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: