Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Encarregueu els panets a la vostra fleca el dia abans. Escaliveu els pebrots, peleu-los i confiteu-los amb la meitat del seu pes en sucre per fer-ne una melmelada. Ha de quedar lleugera. 
  2. Confiteu la ceba tallada a tires fines amb oli, sucre i vinagre fins que quedi ben estovada. 
  3. Talleu els panets pel mig i cobriu-los amb les fulles d’enciam. 
  4. Muntatge: passeu el fetge gras salpebrat per la paella i col·loqueu-lo sobre l’enciam. Afegiu-hi al damunt ceba caramel·litzada i tapeu el pa. Serviu-ho acompanyat amb un xarrup de Garnatxa, bastonets de patata fregits i les melmelades.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: