Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la meitat del sucre amb la pectina NH.
  2. Escalfeu les maduixes, el suc de llimona natural i l’altra meitat del sucre a 45 ºC (podeu fer-ho al microones). Afegiu-hi el sucre amb la pectina, en forma de pluja, sense parar de remenar amb un batedor de mà. Feu que arrenqui el bull sense parar de remenar i continueu-ho bullint 1 min.
  3. Afegiu-hi els pètals de rosa i l’aigua de roses i remeneu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: