Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu la síndria.
  2. Piqueu les cireres, sense pinyol, i les maduixes. Barregeu-ho amb el suc de llimona, el suc de síndria i el sucre. Feu-ho coure a foc suau, escumant-ho i remenantho de tant en tant.
  3. Quan espesseixi, retireu-ho del foc i espereu que estigui tebi per afegir-hi la menta picada. Ja ho podeu envasar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: