Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la melmelada de tomàquet: netegeu i peleu els tomàquets, traieu-ne totes les llavors i talleu-los a daus. Poseu-los en un cassó amb la pell de taronja i el sucre, i coeu-ho tot a foc suau 1 h i 30 min. 
  2. Per a la salsa: en un altre recipient al foc desfeu el rocafort amb la nata líquida.
  3. Poseu en un plat una torradeta amb una mica de melmelada i aboqueu-hi per sobre una mica de salsa de rocafort. Serviu-ho calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: