Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al pastís d’ametlles: munteu els ous amb els rovells i el sucre. Foneu la mantega fins a textura de crema i afegiu-hi els ous muntats anteriorment. Afegiu-hi progressivament i amb compte la farina, el llevat i l’ametlla en pols. 
  2. Prepareu una merenga amb les clares i el sucre. Barregeu tots els ingredients preparats i aboqueu-ho en un motlle de pastís enfarinat. Feu-ho coure 20 min a 175 ºC. Deixeu-ho refredar i talleu-ho a rectangles. 
  3. Extraieu de la síndria i el meló unes boles sense llavors. Prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre. Retireu-lo del foc i afegiu-hi les boles de fruita. Reserveu-ho. 
  4. Barregeu el iogurt natural de cabra amb el sucre morè. Emplateu-ho posant el pastís d’ametlles i les perles de síndria i meló a sobre. Amaniu-ho amb una cullerada de iogurt de cabra.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: