Preparació
- Per al pastís d’ametlles: munteu els ous amb els rovells i el sucre. Foneu la mantega fins a textura de crema i afegiu-hi els ous muntats anteriorment. Afegiu-hi progressivament i amb compte la farina, el llevat i l’ametlla en pols.
- Prepareu una merenga amb les clares i el sucre. Barregeu tots els ingredients preparats i aboqueu-ho en un motlle de pastís enfarinat. Feu-ho coure 20 min a 175 ºC. Deixeu-ho refredar i talleu-ho a rectangles.
- Extraieu de la síndria i el meló unes boles sense llavors. Prepareu un almívar amb l’aigua i el sucre. Retireu-lo del foc i afegiu-hi les boles de fruita. Reserveu-ho.
- Barregeu el iogurt natural de cabra amb el sucre morè. Emplateu-ho posant el pastís d’ametlles i les perles de síndria i meló a sobre. Amaniu-ho amb una cullerada de iogurt de cabra.