Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al cruixent de canyella: foneu la mantega i pinteu-ne el full de pasta fil·lo. Poseu-hi sucre i canyella en pols. Entreu-ho al forn a 100 ºC fins que quedi ros.
  2. Escalfeu l’aigua al foc. Quan bulli, infusioneu-hi la pell de la llimona i la branca de canyella. Coleu-ho i infusioneu-ho amb les ametlles. Deixeu-ho 30 min i torneu-ho a colar. Barregeu-ho amb el sucre, la sal i la Maizena diluïda en un raig d’aigua freda perquè no faci grumolls. Coeu-ho al foc fins que s’espesseixi.
  3. Poseu-ho en motlles o en copes a la nevera. Desemmotlleu-ho i serviu-ho amb el cruixent de canyella.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: