Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un recipient, col·loqueu les ametlles amb la meitat de l’aigua i la ratlladura de la llimona. Escalfeu-ho tot lleugerament i tritureu-ho fins a aconseguir una llet d’ametlles.
  2. En un altre cassó bulliu la canyella amb l’altra meitat d’aigua i barregeu-ho a continuació amb la llet d’ametlles, i incorporeu-hi el sucre i la Maizena.
  3. Quan s’espesseixi una miqueta, coleu-ho i serviu-ho en cassoletes amb canyella en pols per sobre i neules.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: