Preparació
- Per a la crema: renteu les llimones, eixugueu-les i ratlleu-ne la pela groga.
- Espremeu el suc de les llimones i reserveu-lo.
- En un pot adient per a la cocció (sense encendre el foc), barregeu els ous, el sucre i la Maizena, fins a obtenir una massa fina. Afegiu-hi la pela ratllada, el suc de llimona i l'aigua calenta, i coeu-ho a foc mitjà fins que arrenqui el bull.
- Coleu la crema i repartiu-la en copes de postres protegides amb film de cuina. Refrigereu-les.
- Per a les maduixes: renteu-les amb el capoll, eixugueu-les, retireu-ne els capolls i talleu-les a quarts. Salteu-les un segons a la paella amb la mantega, el sucre i el pebre, i reserveu-les.
- Per a la merenga: tritureu tots els ingredients, coleu-ho i poseu-ho en un sifó amb una càrrega de gas. Refrigereu-ho 1 h.
- A les copes amb la crema, repartiu-hi les maduixes saltades i pebrades, i per sobre cobriu la copa amb la merenga del sifó.