Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Mexican Mule
Mexican Mule
  1. Ompliu el got amb gel i refredeu-lo.

  2. Afegiu-hi tots els ingredients a excepció del mixer.

  3. Afegiu-hi el Fever-Tree Ginger Beer (1/2 ampolla) amb suavitat sense trencar la bombolla.

  4. Barregeu-ho amb una cullera llarga i decoreu-ho amb una pell de llima o menta (opcional).

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: