Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu les llesques de pa tan fines com pugueu i torreu-les.
  2. Netegeu i dessaleu les anxoves.
  3. Talleu l’albergínia a la mateixa mida que les llesques de pa i a continuació salteu-la a la paella.
  4. Muntatge: feu una capa de torrada de pa, una d’albergínia i una d’anxoves. Repetiu l’operació tres vegades. Acompanyeu-ho de iogurt de llet de vaca, cogombre tallat a daus, porradell i vinagreta de cabernet.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: