Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a coure el fondant, la glucosa i l’isomalt en un cassó fins a 163 ºC. Controleu la temperatura amb un termòmetre digital de cuina. Compte de no cremar-vos. Quan hi arribi, poseu el caramel en un paper antiadherent i deixeu-lo refredar.
  2. Tritureu-lo juntament amb els caramels.
  3. Poseu la pols de caramel amb l’ajut d’un colador al damunt d’un silpat (làmines de silicona) fent una capa fina, marqueu uns quadrats de 5,5 cm i deixeu-ho coure al forn perquè es caramel·litzi i quedi un cruixent transparent. Al cap de 4 min, ja el podeu treure del forn i guardar-lo en una capsa hermèticament tancada perquè no s’humitegi. Si hi poseu una bosseta de gel de silici, us aguantarà molt millor.
  4. Per muntar el plat, talleu el recuit de drap en quatre trossos i munteu un milfulls posant una làmina de cruixent de mel, un tall de recuit i un raig petit de mel. Feu aquesta operació quatre vegades i acabeu-la amb una cullerada de gelat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: