Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per començar, demaneu a un adult que us ajudi a enrossir el llom a la paella, a foc fort, amb un raig d’oli. Reserveu-lo.
  2. Renteu i talleu el carbassó a làmines, sense pelar-lo. Si teniu una mandolina, us facilitarà molt la feina. Poseu les làmines a la paella, a foc fort, enrossiu-les i reserveu-les.
  3. Al suc que ha quedat després de coure el carbassó, aboqueu-hi la salsa de soja i deixeu que es redueixi lleugerament.
  4. Poseu quatre talls de llom en una safata de forn. Per sobre, poseu-hi el carbassó, pernil salat picat, llom, carbassó, pernil salat, llom, carbassó, pernil salat..., fins a tres vegades. Acabeu-ho amb llom i coroneu-ho amb un bon tall de mozzarella.
  5. Escalfeu el forn i gratineu el milfulls de llom i mozzarella. Quan tingui un color daurat, ja el tindreu a punt.

El consell

Si voleu preparar un plat encara més complet, també hi podeu posar làmines de patata. Abans de posar-les al farcit, les heu de coure al microones o bullir-les i tallar-les ben primes.

Si trobeu que el pernil salat és molt fort de gust, també ho podeu fer amb pernil cuit.

I, si en comptes de llom fresc ho voleu fer amb aquell llom que venen adobat, que ja està cuit, també és una opció.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: