Preparació

Per al milfulls: peleu les patates i, amb l’ajuda d’una mandolina, talleu-les molt fines. Escaldeu un moment la botifarra de perol, traieu-li la pell i, encara una mica calenta, desfeu-la amb les mans. Cobriu una safata que pugui anar al forn amb paper d’alumini, pinteu-la amb greix d’ànec i aneu-hi col·locant al damunt diverses capes de patates, all, julivert i botifarra. Salpebreu cada capa i tingueu cura que la darrera sigui de patates. Punxeu la preparació amb un ganivet i cobriu-la pel damunt amb greix d’ànec. Poseu la safata al forn calent 90 min a 150 ºC. Segons la temperatura del forn i la qualitat de les patates, el resultat pot variar la textura d’aquest milfulls, però el més important és que, quan ho punxeu amb un ganivet, sembli mantega. Per a la salsa: en un recipient al foc reduïu el brou de gallina amb el concentrat de carn 1 h fins aconseguir una salsa consistent. Muntatge: cobriu els plats amb la salsa, el milfulls molt calent i la ruca amanida amb oli i parmesà ratllat. Col·loqueu l’escalunya i el porradell a sobre del milfulls per donar-li frescor.