Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al romesco: rostiu al forn els tomàquets i els alls. Mentrestant, escaldeu les nyores, traieu-ne la polpa i afegiu-la amb la del tomàquet i els alls en un pot. Afegiu-hi les ametlles i les avellanes torrades, juntament amb l’oli, la sal i el vinagre, i passeu la salsa per la batedora. Deixeu-la reposar.
  2. Per a les verdures: bulliu totes les verdures per separat amb aigua abundant i sal, i refredeu-les amb aigua i gel. Poseu en un plat la barreja de verdures, herbes, germinats i flors, i amaniu-ho amb l’oli, el vinagre, la sal i un cordó de salsa romesco. També podeu muntar l’amanida en un bol.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: