Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Elaboreu els panets de la mateixa manera que es fa el pa tradicional, afegint olives negres de la varietat empeltre esmicolades a la massa.
  2. Escaliveu els tomàquets i l’arengada (si és posible, al foc de llenya). Quan estiguin llestos, peleu els tomàquets i talleu-los en quatre parts, esmicoleu l'arengada i traieu-ne les espines.
  3. Traieu el pinyol de les olives i talleu el raïm a trossets.           

Per a l'oli emulsionat d'oliva empeltre

  1. Poseu l'oli verge amb la polpa de les olives en un got i tritureu-ho fins que quedi com un puré.

Per al muntatge i presentació

  1. Talleu la part de dalt dels panets i traieu-ne la molla, poseu-hi una mica d'arengada i de raïm, intercalats, i afegiu-hi un raig d’oli d’oliva.
  2. Escalfeu la miniclotxa i el tomàquet al forn uns minuts.
  3. Poseu els tomàquets escalivats amb un mini xarrup i al damunt un rajolí d’oli del puré d’oliva empeltre. Acabeu el plat amb un raig d'oli i uns grans de raïm moscatell per decorar.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: