Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu els talls de bacallà en un cassó, amb un grad’all, i cobriu-ho amb oli. Poseu-ho a foc suau i deixeu que s’escalfi, sense que arribi a crepitar. Retireu-ho quan els lloms de bacallà comencin a separar-se.
  2. Esmolleu el bacallà retirant-ne les espines i la pell. Tritureu-lo amb una o dues cullerades d’aigua. Emulsioneu-ho amb la batedora i afegint-hi oli de la cocció, fins que adquireixi una textura cremosa i un color blanquinós. Reserveu-ho.
  3. Netegeu els pebrots de llavors i talleu-los a tires fines. Fregiu-los en una paella, amb oli d’oliva i una mica de sal.
  4. Talleu el pa per a l’entrepà i unteu-lo amb la brandada, acabant-ho amb una cullerada de pebrot fregit. Serviu- ho temperat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: