Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un plat la sal i les fulles de farigola. Humitegeu la vora dels gots amb aigua i passeu la vora per la mescla perquè s'hi enganxi. (També podeu humitejar la vora dels gots amb xarop d'atzavara perquè s'enganxi la mescla de sal i farigola) Reserveu-ho per servir.
  2. En el got de la Thermomix, poseu el suc de llima, l'alvocat, els glaçons, el xili 'jalapeño', la sal i el pebre. Tritureu-ho 1 min/vel 10. Amb l'espàtula, baixeu el triturat cap al fons del got.
  3. Afegiu-hi el ginger ale i barregeu-ho 10 s/vel 5.
  4. Aboqueu-ho en els gots amb una mica més de gel, acabeu-ho amb unes fulletes de farigola i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: