Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als molls: barregeu el pa rallat amb l’alga nori en una Thermomix fins que quedi una pols de pa ratllat i alga.
  2. Per a la samfaina: feu una pasta amb la farina de tempura i aigua freda. Saleu les verdures, passeu-les per la pasta i fregiu-les en oli roent. Retireu-les i poseu-les en un paper absorbent. 
  3. Netegeu els molls deixant-los a filets, salpebreu-los i passeu-los per ou batut, farina i el pa d’algues. Feu els filets de moll i els escamarlans pelats a la planxa.
  4. Muntatge: col·loqueu els filets i els escamarlans a un costat del plat, donant-li volum. A l’altre costat del plat, feu una muntanyeta de diverses capes amb les verdures en tempura i el tomàquet confitat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: