Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la maionesa en un bol i afegiu-hi la pasta de 'sriracha' (segons el punt de picant que vulgueu podeu afegir-n’hi més). Remeneu-ho bé.
  2. Talleu els 'molletes' per la meitat i pinteu-ne l’interior amb la maionesa.
  3. Poseu la 'porchetta' tallada molt fina, la ruca i dues làmines de formatge a cada entrepà, i passeu-los per la planxa amb un pes a sobre fins que es daurin per les dues cares i el formatge s’hagi fos.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: