Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escateu i traieu les tripes dels molls. Traieu-ne els dos lloms sense acabar-los de tallar, deixant-los units per la cua. Feu-ne una base el més recte possible. Saleu-los bé i disposeu-los sobre una safata de forn horitzontalment. Reserveu-los i escalfeu el forn a 180 ºC. 
  2. Peleu i talleu la patata a daus d’1 x 1 cm. Desfeu la mantega en una paella al foc, afegiu-hi els daus de patata i afegiu-hi aigua fins que ho cobreixi. Incorporeu-hi sal i poseu-ho a coure. Quan s’evapori tota l’aigua quedarà la mantega, que daurarà les patates. 
  3. Esmicoleu-hi la sobrassada i corregiu-la de sal, afegiu-hi els ous una mica batuts i retireu-ho del foc ràpidament. Un cop cuit, reserveu-ho.
  4. Acabeu de coure els molls al forn 4 min a 180 ºC.
  5. Muntatge: disposeu els molls sobre el plat, afegiu-hi a sobre els ous amb sobrassada i, al costat, les patates.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: