Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les patates a bullir, amb la pell, 20 min o fins que siguin cuites.

  2. Peleu les patates, aixafeu-les amb una forquilla i amaniu-les amb oli, sal i una mica de pebre. Reserveu-les en calent.

  3. Talleu les mongetes de manera transversal i poseu a bullir el Caldo Natural de Ceba Ecològica Aneto. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les mongetes i coeu-les uns 15-18 min.

  4. Tritureu-ho tot amb un robot de cuina o túrmix fins que us quedi una crema molt fina. Si cal, passeu-la pel colador xinès perquè quedi més fina. Afegiu-hi un raig d'oli, remeneu-ho i reserveu-ho en calent.

  5. En una paella amb una mica d'oli salteu les vieires fins que prenguin un lleuger color daurat.

  6. Presenteu el plat posant al mig la proporció d'una patata aixafada amanida i punxeu-hi la broqueta de vieira al mig. Serviu al mateix plat la crema de mongeta tendra i amaniu-ho amb unes gotes d'oli d'oliva i la flor de romani.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: