Preparació
-
Poseu les patates a bullir, amb la pell, 20 min o fins que siguin cuites.
-
Peleu les patates, aixafeu-les amb una forquilla i amaniu-les amb oli, sal i una mica de pebre. Reserveu-les en calent.
-
Talleu les mongetes de manera transversal i poseu a bullir el Caldo Natural de Ceba Ecològica Aneto. Quan arrenqui el bull, poseu-hi les mongetes i coeu-les uns 15-18 min.
-
Tritureu-ho tot amb un robot de cuina o túrmix fins que us quedi una crema molt fina. Si cal, passeu-la pel colador xinès perquè quedi més fina. Afegiu-hi un raig d'oli, remeneu-ho i reserveu-ho en calent.
-
En una paella amb una mica d'oli salteu les vieires fins que prenguin un lleuger color daurat.
-
Presenteu el plat posant al mig la proporció d'una patata aixafada amanida i punxeu-hi la broqueta de vieira al mig. Serviu al mateix plat la crema de mongeta tendra i amaniu-ho amb unes gotes d'oli d'oliva i la flor de romani.