Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el pernil en una safata de forn i rostiu-lo a 190 ºC, 10-12 min. Reserveu el pernil sobre paper absorbent i deixeu-lo refredar.
  2. Bulliu les mongetes tendres fins a deixar-les grenyals.
  3. En una paella, amb un raig d’oli d’oliva, salteu els alls laminats amb les mongetes tendres cuites i els tomàquets trossejats. Reserveu-ho.
  4. Renteu els espinacs i salteu-los. Un cop calents, afegiu-hi el formatge  trossejat i barregeu-ho bé.

MUNTATGE

Amb l’ajuda d’un motlle, disposeu una capa d’espinacs i una de mongetes, i coroneu-ho amb unes làmines de pernil cruixent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: