Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola poseu una mica d’oli i la ceba pelada i tallada a daus petits a confitar amb una mica de sucre, a foc molt lent. Deixeu-la-hi fins que la ceba sigui molt tova.
  2. A part, fregiu les mongetes amb poc oli fins que quedin ben rossetes.
  3. Emplateu les mongetes amb dues o tres culleradetes de la confitura de ceba i després afegiu-hi dues anxoves per persona.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: