Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella prou gran perquè hi càpiguen bé totes les mongetes, sofregiu a foc lent amb un raig d’oli la part blanca d’un porro tallat menut.
  2. Heu de procurar que no es cremi el porro; per tant, a mitja cocció, quan hagin passat uns 5 min, hi poseu els ceps nets i tallats a daus, l’all picat, els daus de pernil i l’orenga, apugeu el foc i aneu-ho sacsejant fins que estiguin cuits, uns 5 min.
  3. S’han de coure fins que els ceps perdin l’aigua, saleu-los i afegiu-hi les mongetes.
  4. Afegiu-hi oli perquè ajudi a torrar les mongetes i salteu el conjunt a foc mitjà fins que les mongetes quedin rosses i tot el conjunt quedi amalgamat. Tasteu-ho i, si cal, afegiu-hi sal i pebre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: