Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Retireu les puntes de les mongetes tendres i talleu-les per la meitat.
  2. Submergiu-les en aigua bullint durant 5 minuts.
  3. Passat aquest temps escorreu-les i refredeu-les amb aigua ben freda.
  4. Barregeu la nata líquida amb els rovells d'ou i el parmesà ratllat. Salpebreu al gust.
  5. En una paella a part sense gens d'oli, feu suar els daus de cansalada. 
  6. Afegiu les mongetes tendres, barregeu i afegiu la mescla de nata líquida i ous.
  7. Incorporeu bé i serviu immediatament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: