Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  2. Netegeu els moniatos i assequeu-los bé. Punxeu-los diverses vegades amb una forquilla i saleu-los.
  3. Enforneu-los directament a la graella del forn, 1 h 30 min, fins que estiguin tendres.
  4. Bulliu o coeu al vapor el bròquil, 4 min. Escorreu-lo bé i esbandiu-lo amb aigua freda.
  5. Quan els moniatos estiguin a punt, talleu-los per la meitat, al llarg.
  6. Aixafeu lleugerament la polpa del moniato amb una forquilla. Dividiu el bròquil en quatre, per cobrir cada meitat del moniato, i acabeu-ho amb formatge cheddar ratllat. Salpebreu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: