Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la reducció de taronja: agafeu el suc de dues taronges i una cullerada de sucre i al damunt del foc deixeu-ho reduir fins a obtenir la textura d’una salsa.
  2. Netegeu l’arrel de fonoll i talleu-la a dauets petits i regulars, escaldeu-los amb aigua i sal, i refredeu-los amb aigua i gel. Un cop freds, amaniu-los i poseu-los al fons del plat, al damunt poseu-hi els tacs de morro de bacallà, seguidament col·loqueu-hi els grills de les taronges i la ceba tendra tallada a petites anelles de forma harmoniosa.
  3. Amaniu el bacallà amb vinagre i oli, i per acabar-ho poseu els brots d’anet, un cordó d’olivada i la reducció de taronja.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: