Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el bacallà a la bossa amb un rajolí d’oli d’oliva, la farigola i el mig gra d’all, i envaseu-ho al buit.
  2. Poseu-ho en una olla amb aigua bullent, 10 min.
  3. En una paella, salteu els bolets amb una mica d’oli.
  4. En una paella, salteu els espàrrecs amb una mica d’oli i afegiu-hi els bolets.
  5. Escalfeu la reducció de fons de carn.
  6. Muntatge: traieu el bacallà de la bossa. Al mig del plat, poseu-hi el saltat i salseu-ho amb la reducció. Afegiu-hi el morro de bacallà. Acabeu-ho amb julivert francès, cerfull, porradell…

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: