Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu la llet, el sucre, les aromes i l’arròs en un cassó al foc. Deixeu-ho bullir un parell de minuts, barrejant-ho bé perquè es dissolgui el sucre i no s’enganxi l’arròs.
  2. Tapeu el cassó amb paper d’alumini i introduïu-lo al forn, ja calent, durant 45 min a 170 ºC.
  3. Hidrateu la gelatina en aigua freda.
  4. Traieu el cassó del forn, incorporeu-hi el rovell i remeneu-ho bé. Retireu la canyella i la pell de llimona.
  5. Incorporeu-hi la gelatina escorreguda i barregeu-ho.
  6. Repartiu l’arròs en glaçoneres de silicona i reserveu-ho a la nevera. Abans de desemmotllar-ho, poseu la glaçonera una estona al congelador, per tal de facilitar el desemmotllatge.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: