Preparació
- Ratlleu la xocolata i barregeu-la amb la resta d’ingredients.
- Formeu boletes petites i poseu-les dins de papers arrissats de bombó.
- Coeu-les al forn durant 10 min a 180 ºC. Deixeu-les refredar i serviu-les.
Si t'han agradat les nostres receptes estàs d'enhorabona, perquè a la revista en trobaràs més i diferents. Per això t'animem a subscriure't a CUINA, si és que encara no ho has fet.
Volem créixer i volem fer-ho amb tu.
En vols més?
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!
© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.
Amb la col·laboració de:
Rep a la teva safata d'e-mail el millor de Cuina.cat
Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!