Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les avellanes i reserveu-ho.
  2. Escalfeu la llet i desfeu-hi la gelatina prèviament hidratada en aigua freda.
  3. Afegiu-hi les avellanes i l'almívar de llet i deixeu-ho refredar una mica.
  4. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  5. Poseu dues cullerades de mousse a cada got, afegiu-hi un rajolí d'almívar de llet i acabeu-ho d’omplir amb dues cullerades més de mousse.
  6. Decoreu la superfície amb un rajolí d'almívar de llet. Reserveu-la a la nevera fins que qualli, un mínim de 4 h. Serviu-la ben fresqueta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: