Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Remulleu la gelatina en aigua freda. Escalfeu la llet fins que bulli i, fora del foc, afegiu-li la gelatina. Barregeu-ho bé.
  2. A part, barregeu el formatge amb el iogurt i l'edulcorant. Afegiu-hi la llet amb la gelatina i barregeu-ho bé. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
  3. Repartiu la mousse en motlles individuals i reserveu-la a la nevera fins al moment de servir-la.

 

 

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: