Preparació
- Per al granissat de maduixa: hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu l’aigua i el sucre fins que es dissolgui el sucre. Incorporeu la gelatina escorreguda a l’almívar i barregeu-ho fins que es fongui bé.
- Tritureu les maduixes amb el túrmix. Afegiu-hi l’almívar calent a rajolí. Reserveu-ho al congelador.
- Raspeu el granissat amb una forquilla i torneu-ho al congelador fins al moment de servir.
- Per al lemon curd: en un cassó al bany maria desfeu la mantega i el sucre amb el suc i la ratlladura de llimona. Quan el sucre s’hagi fos, afegiu-hi els ous batuts i remeneu-ho contínuament fins que arribi a 80º C. Traieu-ho del foc i coleu-ho. Filmeu-ho a pell i reserveu-ho a la nevera.
- Per a la mousse de iogurt i lemon curd: barregeu el iogurt grec i el lemon curd. Semimunteu la nata i incorporeu-la amb suavitat a la barreja anterior.
- Aboqueu la mousse a les copes de servir i reserveu-la a la nevera fins al moment de servir-la.