Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Semimunteu la nata amb la meitat del sucre, amb unes varetes elèctriques.
  2. Hidrateu les fulles de gelatina amb aigua freda.
  3. Munteu amb unes varetes elèctriques les clares d’ou amb una mica de sal i el sucre restant, fins que estiguin fermes.
  4. Escalfeu dues cullerades de suc de llimona i diluïu-hi la gelatina escorreguda. Afegiu-hi a poc a poc la resta del suc de llimona, mentre ho continueu barrejant amb varetes manuals.
  5. Afegiu la nata semimuntada a la llimona, amb una mica de pela de llimona ratllada, i barregeu-ho suaument.
  6. Incorporeu-hi les clares d’ou muntades i barregeu-ho suaument i amb moviments embolcallants. Aboqueu la mousse dins de recipients individuals i reserveu-los a la nevera 3 h.
  7. Serviu la mousse amb una mica de pela de llimona ratllada per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: