Preparació
- Poseu en remull la gelatina en aigua freda.
- Bateu els rovells amb el sucre fins a blanquejar. Escalfeu la llet, aboqueu-la sobre els rovells i torneu-ho al foc fins que comenci a espessir-se, a uns 82 ºC. Afegiu-hi la gelatina escorreguda i dissoleu-la bé. Afegiu-hi el conyac, el torró trossejat, i tritureu-ho amb el túrmix fins que quedi ben fi. Deixeu-ho refredar una mica.
- Semimunteu la nata i afegiu-la amb compte a la mescla del torró. Munteu les clares a punt de neu i afegiu-les suaument a la barreja vigilant que no s’abaixin.
- Ompliu les copes amb la mousse fins a la meitat, poseu-hi una cullerada de natilla a dins i acabeu-les d’omplir amb la mousse, procurant que no es vegi la xocolata.
- Reserveu les copes a la nevera fins que la mousse qualli, decoreu la mousse i serviu-la ben fresqueta de nevera.