Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Hidrateu la gelatina en aigua freda. Escalfeu una petita part de la llet i foneu-hi la gelatina escorreguda.
  2. Barregeu amb el túrmix la resta de la llet, la nata líquida i el torró. Afegiu-hi la gelatina fosa i barregeu-ho bé. Incorporeu-hi amb suavitat la nata muntada.
  3. Decoreu l’interior de les copes amb una mica de crema de torró i uns trossets de torró. Afegiu-hi una mica de mousse, uns trossets de torró i una mica més de mousse. Reserveu-ho a la nevera fins que qualli.
  4. Serviu la mousse fresca de nevera i decoreu-la amb uns trossets de torró per sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: