Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Menú de la setmana 18 d'abril - 24 d'abril

Aquí teniu la nostra proposta per als àpats d'aquesta setmana. Bon profit!

CUINA.CAT

16/04/2022

Cada setmana, l'equip de CUINA us ofereix una proposta setmanal de menú. Un grapat de receptes bones, sanes i saboroses. I fàcils de fer! 

01 Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima

Dilluns

  • Primer: Nyoquis de moniato saltats amb ceps
  • Segon: Ànec glacejat amb sidra
  • Postres: Sopa de xocolata blanca, iogurt, magrana fresca, festucs i llima
02 Tàrtar de poltre amb parmesà

Tàrtar de poltre amb parmesà

Dimarts

  • Primer: Cuscús de coliflor
  • Segon: Tàrtar de poltre amb parmesà
  • Postres: Cireres caramel·litzades
03 Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta

Dimecres

  • Primer: Tallarines a la llimona amb verdures d'hivern i ricotta
  • Segon: Pollastre a la llimona
  • Postres: Macarons de llimona
04 Filet de vedella amb mantega de tòfona

Filet de vedella amb mantega de tòfona Food Photos / Cristina Rivarola

Dijous

  • Primer: Empanada de pernil cuit i formatge
  • Segon: Filet de vedella a la graella amb mantega de tòfona
  • Postres: Macedònia de fruites amb granissat de taronjes
05 Tortell de crema de iogurt

Tortell de crema de iogurt Gemma Clofent

Divendres

  • Primer: Crema de pastanaga i nous amb curri
  • Segon: Cua de vedella amb cervessa d'alta fermentació 
  • Postres: Tortell de crema de iogurt
06 Cebiche de bacallà

Cebiche de bacallà

Dissabte

  • Primer: Macarrons amb bacallà i maionesa de porradell
  • Segon: Cebiche de bacallà
  • Postres: Escuma de menta
07 After Eight de xocolata i menta

After Eight de xocolata i menta Becky Lawton

Diumenge

  • Primer: Arròs cremós amb pèsols
  • Segon: Daurada salvatge amb caviar de sípia i suc amb all de roca
  • Postres: After Eight de xocolata i menta

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: