Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu el forn a 200 ºC.
  2. Barregeu la farina, el llevat, un polsim de bicarbonat i un de sal. Afegiu-hi el pernil cuit, tallat molt petit, i el formatge ratllat. Bateu l’ou, el iogurt i l’oli.
  3. A poc a poc, aneu tirant el líquid sobre la barreja sòlida, i remeneu-ho fins que l’absorbeixi totalment.
  4. Ompliu els motlles de 'muffins' amb la massa i poseu-los al forn calent 20 min, a 200 ºC.
  5. Un cop cuits traieu-los, deixeu-los refredar i ja estaran llestos per menjar!

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: