Preparació
- Poseu la mantega en un bol i foneu-la al microones.
- Afegiu-hi el sucre i els ous i bateu-ho enèrgicament.
- Incorporeu-hi la nata, l'essència de vainilla i el cacau. Barregeu-ho bé.
- Afegiu-hi la farina i barregeu-ho.
- Piqueu els M&M's amb la fulla d'un ganivet ample. Es piquen molt fàcilment, només heu d'exercir una mica de pressió posant damunt d'ells la fulla d'un ganivet. Reserveu alguns M&M's sencers per decorar el pastís.
- Ompliu les tasses fins a la meitat amb la massa i poseu-hi a sobre uns M&M's trencats. Remeneu-ho amb una cullera. Poseu les tasses d'una en una al microones durant 30 s a 800 W. Traieu-les i ompliu-les amb la resta de la massa. Tireu-hi per sobre la resta de M&M's trencats i remeneu-ho. Torneu-les a posar al microones 30 s més. Traieu la tassa i poseu-hi damunt els M&M's sencers.
- Torneu a posar les tasses al microones, aquesta vegada a 600 W durant 45 s.
- Deixeu-ho refredar uns minuts abans de degustar-los.
És important que feu els 'mug cakes' d'un en un per controlar millor el punt de cocció. Els temps que dono són aproximats, dependrà de la potència del vostre microones. Feu proves fins a trobar el punt exacte.