Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu els peus de les múrgoles. Netegeu-les fins que no tinguin terra. Per aconseguir-ho, poseu-les dins d’un cubell d’aigua i remeneu-les fins que hàgiu tret tota la terra que tinguin. Després, traieu-les de l’aigua, no a l’inrevés. 
  2. En un cassó, poseu una mica d’oli i l’escalunya picada, que es vagi coent per agafar color. Afegiu-hi les múrgoles i tapeu-les, i deixeu-les coure fins que s’hagin begut una part de l’aigua i siguin cuites. Guardeu-les. 
  3. Traieu la part fibrosa dels espàrrecs. Bulliu-los 3 o 4 min i deixeu-los refredar. Després, talleu-los les puntes més llargues i els troncs a trossos petits. Salpebreu-los. 
  4. En una paella, salteu els espàrrecs amb unes gotes d’oli i afegiu-hi les múrgoles i la crema de llet, i deixeu-ho reduir una mica. Afegiu-hi una mica del suc de les múrgoles. Ha de quedar una crema lleugera (poca). 
  5. Feu coure la pasta de full 20 min a 180 ºC. Talleu-la longitudinalment i, en el moment de servir-ho, poseu-hi les múrgoles i els espàrrecs.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: