Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Musclos a la brasa amb romesco picant
Musclos a la brasa amb romesco picant
  1. Netegeu els musclos, traieu-ne les barbes laterals i poseu-los en una cassoleta de fang o de ferro colat, amb el romesco, el llorer, els grans de pebre i el pebre vermell picant.  
  2. Poseu la cassola tapada sobre la brasa: en 3 min, els musclos s’obriran amb el vapor. Aixequeu la tapa de la cassola i deixeu-los que s’impregnin una mica amb el fum de la brasa; afegiu-hi un raig d’arbequina. 
  3. El romesco queda barrejat amb l’aigua dels musclos i l’oli i crea una salseta tan bona que s’hi pot sucar pa!

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: