Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Renteu bé la closca dels musclos i coeu-los en una cassola, tapats, amb un rajolí de vi, fins que s’obrin, 2-3 min.
  2. Traieu-los de la closca i retireu-ne les barbes amb unes tisores.
  3. En una cassola a foc suau, poseu l’oli amb el llorer, els alls —amb pela, però una mica aixafats— i el pebre en gra. Manteniu-ho a foc suau 30 min sense que arribi a bullir.
  4. Retireu la cassola del foc, deixeu-ho reposar 3 min, perquè no estigui tan calent, i afegiu-hi el pebre vermell dolç. Remeneu-ho i afegiu-hi ràpidament el vinagre de vi blanc.
  5. En aquest líquid temperat aboqueu els musclos i deixeu-los refredar a temperatura ambient.
  6. Reserveu-ho a la nevera en un recipient hermèticament tapat.
  7. Serviu-ho, opcionalment, amb una base de guacamole.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: